Privacy Policy

INTEGRITETSPOLICY
Jag värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. När du besöker mariawinbjork.com kommer personuppgifter om dig, med ditt godkännande, att samlas in. Genom att godkänna denna policy samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt nedan.

Denna Integritetspolicy gäller enbart för denna webbplats, mariawinbjork.com. Om sidan länkar till annan webbplats bör du läsa den integritetspolicy som gäller för den sidan. Observera att mariawinbjork.com inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

VILKEN INFORMATION SAMLAS IN?
Det som kan samlas in från dig som kund eller besökare är namn, e-postadress, orderhistorik, betal- och leveransadress, betaluppgifter, telefonnummer, personnummer och IP-adress.

HUR ANVÄNDS DINA PERSONUPPGIFTER?
Informationen som samlas in har olika syften. Vissa personuppgifter krävs för att jag ska kunna fullfölja ett köpeavtal med dig som kund. Personuppgifter kan också komma att användas vid direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev eller andra utskick. Kakor (cookies) sparas med syfte att analysera, utvärdera och förbättra denna webbplats. Du kan när som helst kontakta mig för att avbryta utskick och marknadsföring mot dig som kund.

VILKA DELAS DINA UPPGIFTER MED?
Mariawinbjork.com kommer inte att dela, sälja eller på annat sätt sprida dina personuppgifter till tredje part, utom i fall där så krävs för att jag ska kunna bedriva min verksamhet.

De företag som i tredje hand kan komma att ta del av dina uppgifter finns inom:
Transportbolag
För att kunna leverera din beställning och slutföra det köpeavtal vi kommit överens om måste viss information delas med det aktuella fraktbolaget.
Betallösningar
Handlar du via mariawinbjork.com sköts betalningen av Klarna. De uppgifter du anger vid betalningen samlas därmed hos Klarna. För att läsa mer om hur Klarna sparar och använder dina uppgifter hänvisar jag till deras egen privacy policy.
IT-tjänster
Företag som hanterar nödvändig drift, support och underhåll
Marknadsföring
För att analysera och förbättra webbplatsen, samt marknadsföring av produkter och tjänster.

DINA RÄTTIGHETER
Du har alltid rätt till att få tillgång till dina personuppgifter och få veta hur de behandlas. Du kan ändra dina personuppgifter om de är felaktiga och du kan även önska att de tas bort helt. Dock finns legala skyldigheter som hindrar från att omedelbart kunna radera vissa personuppgifter, exempelvis bokföringslagen.

FORCE MAJEURE
Mariawinbjork.com ansvarar inte för förseningar eller uteblivna leveranser orsakade av omständigheter som jag själv inte kunnat råda över, såsom exempelvis extrema väderföhållanden, krig, eldsvåda, terroristattack, tekniska problem etc.